Двойничка - Тес Геритсън

  • Автор:Тес Геритсън

Поредицата за Ризоли и Айлс продължава с романа „Двойничка“

 

В работата си съдебният патолог д-р Мора Айлс се е сблъсквала многократно със смъртта, често пъти с жертви на най-жестоки убийства, но за първи път пред нея на масата за аутопсии лежи нейното тяло.

 

  • Това е тялото на убита пред дома й жена, която прилича изключително много на нея самата. Коя е тази жена?
  • Какво е търсила пред дома на д-р Айлс?
  • Тя ли е била мишената или убиецът я е сбъркал със самата Айлс?

Това са само първите въпроси, на които Ризоли и Айлс трябва да отговорят. Разследването на това убийство ги въвлича в сложна мрежа от чудовищни престъпления, извършвани в продължение на десетки години. А времето не чака, защото убиецът е на свобода и продължава да убива. 

Характеристики +
Автор:
Тес Геритсън
Страници:
400
Издателство:
ИнфоДар
Корица:
Мека
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9786192440336
Подробно описание +

„Двойничка“ - един невероятен трилър, който ще ни държи будни дълго след като сме го прочели. Безспорно сред най-доброто, написано от Тес Геритсън

Publishers Weekly нарича Тес Геритсън „Кралицата на медицинския трилър“. Тя е лекар по образование, завършва Станфордския университет и след това специализира в Калифорнийския университет в Сан Франциско. По време на бременността си започва да пише романи и това променя живота й.

След успеха на първите си книги тя се отдава изцяло на писане. Книгите й са издадени в повече от четиридесет страни и имат общ тираж от над 30 милиона. Има редица награди. Най-известните й романи са от поредицата за Ризоли и Айлс, по която ТНТ направи много популярен сериал, излъчван и в България.

С романа „Двойничка“ Инфодар възобновява една от най-успешните си поредици - „Криминални досиета“. Това е четвъртата издадена от нас книга от поредицата за Ризоли и Айлс след „Хирургът“, „Чиракът“ и „Грешникът“.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.