Дванайсетте стола и Златният телец - Футляр

  • Автор:Иля Илф и Евгений Петров

Дванайсетте стола

Започнат като на шега по идея на Валентин Катаев, "Дванайсетте стола" действително се превръща в най-голямата художествена шега, пресъздала парадоксите и комизма на следреволюционна Русия. Подобно на "Мъртви души" на Гогол, романът е презабавно сборище от типажи с вечните им слабости и пороци, начело с "великия комбинатор" Остап Бендер. А наситеният му с много ирония, остроумие и смях сюжжет ни държи в напрежение до последния... стол.

Златният телец

Често се случва втората книга с един и същ герой да не е толкова успешна, колкото първата. Със "Златният телец" не е така. Възкръсналият в нея Остап ни повежда на още по-стремглаво приключение из руските земи, воден от несломимото си желание да спечели много пари. Накрая мечтаната печалба е в ръцете му и той се отправя към граничната бразда, където... романът заслужено заема мястото си до "Дванайсетте стола" в европейската класика.

Характеристики +
Автор:
Иля Илф и Евгений Петров
Издателство:
Хеликон
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786197547580
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.