Доставка

22 декември 2019

Доставка

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: До 3 работни дни!

Доставка за страната до арес или офис на куриерската фирма: 2.90 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Speedy.

*Доставката е включена в цената на поръчката!

Жестокият принц (Вълшебният народ 1)

Обичате ли приказки, магия, елфи и феи? Падате ли си по стратегии, интриги, адреналин и обрати? “ Жестокият принц “ от Холи Блек ви ги поднася всичките и то прекрасно разказани. Тя е първата книга от трилогията  „Вълшебният народ“.

прочети още
Трябва да поговорим за Кевин

Кога ставаш готов да имаш дете? Какво значи да поемеш отговорност за действията и решенията си? Може ли един егоист да отгледа и възпита дете, което всъщност не е искал, без то да се превърне в същия егоист, дори много по-жесток? Какво значи да си родител? А какво струва на една майка да отгледа масов убиец, който самата тя е проектирала? 

прочети още
Стани един от нас!

My Book търси своите блогъри! Ако обичаш да четеш, а писането е твоя страст, то тогава това предизвикателство е точно за теб!

прочети още
Погубеният свят - Том Суетърлич

The Gone World (Погубеният свят) е най-щастливият ми изстрел в мрака. Зловеща приказка, на която се натъкнах случайно – докато мързеливо прехвърлях поредните предложения на електронния си четец. В някакъв момент полубудното ми съзнание регистрира „Inception среща True Detective”, а върху корицата друг писател обещаваше, че никога не съм чел роман като този.

прочети още
ТОМ СУЕТЪРЛИЧ ЗА РОМАНА СИ „ПОГУБЕНИЯТ СВЯТ“

„Литература на мащабните идеи, които определят облика на жанра по най-добрия начин. Епичен и изумителен по своя размах, Погубеният свят среща читателя с красиво описани, трогателно човешки мигове.“ Блейк Крауч, автор на „Тъмна материя“ и на трилогията „Пайнс“

прочети още
„Отвратителни и дребнави божества“: за романа „Двайсетте дни в Торино“ на Джорджо де Мария

Отдавна пропъдени сили от миналото се завръщат и ни преследват. Сблъскват се исторически пластове – действителна и въображаема история – и се надигат призраци, които цивилизованите хора са смятали за отдавна погребани. И докато всичко това се случва прекалено стремително (с огромна инерция), за да спре, всъщност не е чак толкова стремително, за да не го предвидим. Разследването ще очертае историята на катастрофата, но това е само повърхността.

прочети още