Червено и черно

  • Автор: Стендал

Поредното бижу от колекцията Върхове на ИК Изток-Запад е световноизвестният роман на един от най-популярните френски писатели - "Червено и черно" на Стендал.

Романът проследява живота и страстите на амбициозния Жюлиен Сорел - интелигентен млад мъж, който произлиза от бедно семейство и прави всичко по силите си да се издигне в обществото, комбинирайки усилена работа с талант и... интриги. В първата част на книгата действието се развива във френския Прованс. Покровителстван от влиятелното кметско семейство Ренал, а впоследствие от директора на семинарията господин Пирар, младият Жулиен успява да се добере до елитна служба при маркиз Дьо ла Мол. Във втората част главният герой се установява в бленувания Париж. Историята проследява напористите му опити да са докаже и утвърди веднъж завинаги като част от френския елит. Прецизният психологически анализ на образите, запазена марка за творчеството на Стенадал, превръща приключенията на Жюлиен Сорел в ярка картина на вътрешните, подмолни течения във френското общество от началото на XIX век.

Българският превод на романа дължим на Атанас Далчев и Невяна Розева. Портретът на Стендал на корицата, както и пленяващите илюстрации в изданието са дело на художника Петър Станимиров.

24,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начин на плащане
Характеристики
Автор:
Стендал
Страници:
496
Издателство:
Изток - Запад
Корица:
Твърда
Година:
2014
Език:
Български
ISBN:
9786191524822
Доставка

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: До 3 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 40.00 лв.

Начин на плащане

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.