Черен леопард, червен вълк

  • Автор:Марлон Джеймс

Зрелищно фентъзи от екзотичния ямайски писател Марлон Джеймс, носител на престижната награда Man Booker за 2015 г.

 

В първия роман от трилогията на Марлон Джеймс „Тъмната звезда“ митът, фантазията и историята се събират, за да изследват какво се случва, когато наемник трябва да открие изчезнало дете.

 

„Черният леопард, Червеният вълк“ изследва фундаменталните човешки истини, границите на властта, прекомерността на амбицията и нашата нужда да ги разберем всички

 

Вдъхновен от африканската митология и фолклор, както и от собственото си богато въображение, Марлон Джеймс ни впуска в диво приключение с незабравими герои.

Характеристики +
Автор:
Марлон Джеймс
Страници:
556
Издателство:
Лабиринт
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786197055795
Подробно описание +

Пищната фентъзи трилогия на Марлон Джеймс „Tъмната звезда“ започва с историята на „Черен леопард, червен вълк“. Писателят сам описва сагата като африканската „Игра на тронове“

Тракер е известен надалеч с уменията си на добър ловец. Ангажиран да издири мистериозно момче, изчезнало три години по-рано, Тракер нарушава собственото си правило да работи винаги сам, ставайки част от група, събрала се, за да търси момчето. Бандата е пълна с необичайни образи, пазещи страховити тайни, а най-колоритният сред тях носи прозвището Леопарда, заради възможността си да се трансформира като животно.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.