Братя Карамазови - Достоевски

  • Автор:Фьодор М. Достоевски

Луксозно издание с нов превод на един от най-важните романи за световната литература на руския писател Фьодор Достоевски

 

Братя Карамазови е роман, публикуван през 1879-1880 година в списание „Руски вестник“. Това е последната творба на писателя и се счита за неговото най-добро произведение, своеобразен творчески синтез на всичко, създадено от Достоевски дотогава, както и един от големите шедьоври на световната литература.

Характеристики +
Автор:
Фьодор М. Достоевски
Издателство:
A&T-Publishing
Корица:
Твърда
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9786197430509
Подробно описание +

Романът „Братя Карамазови“ е един от символите на творчеството на Фьодор Достоевски, част от емблематичното Петокнижие на автора, редом с „Идиот“, „Престъпление и наказание“ и „Бесове“.

Мисля, че дяволът не съществува, а човекът е създал представата за него по свой образ и подобие

Между страниците на последния му роман отново се проявяват характерните за Достоевски теми за страданието, вината и изкуплението. Читателят ще се срещне с проявленията им в по-голям мащаб от този в досегашните творби на автора. Образите, които великият майстор е изваял с перото си, са се превърнали в емблематични за всяко поколение, претворявани на театрална сцена, в киното и послужили за вдъхновение на редица знамените писатели от следващите талантливи плеяди.

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.