Брайтсторм - Приключение с небесен кораб

  • Автор:Вахти Харди

„Брайтсторм“ - едно истиснко фентъзи приключение, което ще накара въображението да стигне висоти

 

„Брайтсторм“ - история за летящи кораби, смели откриватели и зли личности и брат и сестра близнаци, които крият в сърцата си необикновени неща.

Характеристики +
Автор:
Вахти Харди
Страници:
304
Издателство:
Orange books
Корица:
Мека
Година:
2020
Език:
Български
ISBN:
9786191711062
Подробно описание +

Книгата за двамата Брайсторм ни отвежда на пътешествие до края на света в търсене на истината

Близнаците Артър и Моди Брайтсторм са съсипани от новината, че техният баща, блестящ изследовател, е умрял по време на проваления си опит да достигне най-южната точка в света. Не само това, но той е обвинен в кражба на гориво, преди да умре!

Но тайнствен знак кара двамата Брайсторм да се усъмнят в тази история.

Желанието да узнаят истината ги кара да станат част от експедиция до Южния полари. Докато крилатият кораб „Аврора“ отплава, близнаците трябва да докажат, че са достойни за останалата част от екипажа. Но дали Артър и Моди ще намерят отговорите, които търсят?

За да разберат каква е истината, те се отправят на пътешествие, което ще промени живота им...

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.