1Q84, книга 3

18,00 лв. 16,20 лв.
  • Автор:Харуки Мураками

1Q84, книга 3 е трети, последен том от внушителното произведение на Харуки Мураками, завладяло цял свят.

Характеристики +
Автор:
Харуки Мураками
Страници:
448
Издателство:
Колибри
Корица:
Мека
Година:
2012
Език:
Български
ISBN:
9786191500093
Подробно описание +

В „1Q84, книга 3“ (превод: Венцислав К. Венков) отеква гласът на нов герой – чудака Ушикава. И докато той задава многобройните си въпроси, Аомаме и Тенго са на път да осъзнаят една истина – под луните на 1Q84 се простира съвършеното място на света. Развръзката на повествованието в книга трета ще ви покори по начин, необясним и за самите вас.
Харуки Мураками е сред най-превежданите съвременни японски белетристи. Нещо повече – в негово лице критиката разпозна един от най-значимите писатели на постмодернизма. Освен че е автор на серия монументални романи, той е изтъкнат преводач, носител на няколко международни награди, непоправим маниак на тема джаз. Литературният му стил плени милиони читатели от всички географски ширини, заради универсалната тематика, ефектните полифонични сюжети, ониризма, изкусното съчетание на поезия и простота.
„1Q84“ е десетият роман на Мураками, който „Колибри“ издава.

Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.