Бариери пред промяната - Как мениджърите ги преодоляват заедно с екипите си

  • Автор:Пламен Петров

„Бариери пред промяната“ е естествено продължение на книгите „Студен душ за мениджъри“ (2019) и „Паркирай егото“ (2020). Разликата е в това, че тук са застъпени повече провокиращи към размисъл въпроси, които бихте могли да използвате като упражнения в екипните си срещи в случаите, когато темата за промяната излиза на преден план.

Характеристики +
Автор:
Пламен Петров
Издателство:
Фабер
Корица:
Мека
Година:
2021
Език:
Български
ISBN:
9786190012955
Подробно описание +

Книгата ще бъде най-полезна за мениджърите, които биха използвали различните теми от нея за регулярни дискусии с екипите си, създавайки пространство за взаимно търсене на отговорите на въпросите в края на главите. Книгата ще ви помогне да структурирате дискусиите си и по-рационално да подходите към емоционално заредените теми в екипната работа.

Текстът на места може да звучи арогантно и грубо, и да има ефекта на студен душ. Посланията са толкова директни и понякога леко смразяващи, единствено заради положителния ефект, който аз лично съм усетил на гърба си от студените душове през годините. Еднократните студени душове са болезнени и неприятни. Но ако преминете през всички метафорични студени душове от главите на книгата заедно с екипа си, ще усетите освежаващия и тонизиращ ефект.


Изключително интересно четиво, с истинските примери от корпоративния живот. Кара те да се замислиш, да поспреш, пак да се замислиш и да погледнеш нещата отстрани. Въпросите в края на всяка част са много подходящи за прилагане и биха помогнали за справяне в доста ситуации. Книгата би послужила за наръчник как да продължим промяната.

Борис Сарабеев, Site Manager, Modis
 
Кристално ясен, фокусиран, ангажиращ, прецизен до болка. Пламен помага на всеки мислещ, работещ и съвестен човек да се справи с неизвестното и неудобното. Създава възможности и решава хроничните проблеми на всеки един екип. Забележително четиво!

Екатерина Карпузова, Управляващ Директор, Байер България EООД
 
Настолна книга за всеки мениджър! В нея открих вдъхновение, план, инструкции, идеи, решения, провокиращи ума въпроси! Всичко необходимо за един мениджър, решен да предприеме своето приключение като анализира, планира и предприеме действия да промени първо себе си, за да види света с "нови" очи! В книгата има не само отговори и съвети на проблеми, с които съм се сблъсквала при работата ми с различни екипи, но и допълнителни въпроси, които ми помогнаха да преосмисля нещата от различен ъгъл и дори ще ми помогнат при решаването на същите или сходни казуси за в бъдеще! Вдъхнових се много от идеите за ясен план, изпълняван на малки стъпки, приоритети, асертивна комуникация, както и осъзнаване, че ние сме отговорни за всичко, което ни се случва в живота, и само ние може да променим света около нас, като започнем трансформацията първо със себе си! Книгата "Бариери пред промяната" ще ми помага оттук насетне през цялата ми професионална кариера, за да бъда не само по-добър мениджър, но и по-добър човек!

Наталия Стоянова-Перон, Програмен Директор, Кортек България ООД
 
Книгата въздейства с разбираемо поднесените истини за екипната работа, особено в годината, в която бизнесите бяха изправени пред огромни промени.

Петрана Зайкова, Управител, Тех Индустри България ЕООД

Доставка +

Доставка

 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 3 до 5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

 

Плащане с наложен платеж или банков превод!

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни! 

Доставката се изчислява автоматично от системата на куриерска фирма „Спиди”.

Ориентировачната цена на доставка до офис на „Спиди3.40 лева.

Ориентировачната цена на доставка до адрес със „Спиди4.20 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

Тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, както и населеното място на получателя.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.