Алексис Зорбас

22,00 лв. 19,80 лв.
  • Автор:Никос Казандзакис

Алексис Зорбас е най-известният герой в гръцката художествена литература, а книгата за приключенията му - най-превежданата. Казандзакис започва да пише "Алексис Зорбас" през август 1941 г. и завършва през 1943 г. Скоро след това идват и първите предложенията за превеждането на романа на чужди езици.

Книгата става бестселър в Швеция и започват преговори за публикуването ѝ в Германия. През 1953 г. е издадена и в Норвегия. През 1954 г. получава наградата за най-добра чуждестранна книга във Франция. Едва десетина години след появата си тя вече е издадена в Англия, САЩ, Аржентина, Бразилия, Франция, Германия, Югославия, Дания, Швейцария, Италия, Израел, Норвегия, Швеция, Холандия и други.

Характеристики +
Автор:
Никос Казандзакис
Страници:
376
Издателство:
Enthusiast
Корица:
Мека
Година:
2011
Език:
Български
ISBN:
9789542958093
Доставка +

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди” или "Еконт"  в рамките на работното време на куриерските фирми.  

Срок за доставка – 3-5 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” или "Еконт" обслужват по график.

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

 

Минимална цена на поръчка – 8,00 лв

Плащане с наложен платеж или банков превод!

Време за доставка: От 3 до 5 работни дни!

Доставка за страната до арес със "Спиди" :3.50 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Спиди": 3.00 лв.

Доставка за страната до арес със "Еконт": 4.90 лв.

Доставка до  офис на куриерската фирма със "Еконт": 3.50 лв.

Безплата доставка над 50.00 лв.

Начин на плащане +

Заплащането на направените поръчки може да се извършва по няколко начин:

  1. В брой/с наложен платеж – плаща се на куриера, който доставя продуктите; заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна стойност на поръчката в сайта.
  2. По банков път – клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка в лева. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МАЙ БУУК ЕООД.