antony-burdein-smart-books

Все още кърваво

19.99 лв.

Страници: 346
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

ISBN: 9786197120721 Категория:
Издател: Smart Books
Номер: 15825

Описание на продукта:

Мъж, жена, гей, хетеро, легален, нелегален, родна страна – на кого му пука? Или можете да сготвите омлет, или не можете. Или можете да сготвите петстотин омлета за три часа – както твърдите, и както се изисква от работата, – или не можете. В кухнята няма как да излъжете. Използването на сексуални метафори за описанието на храна е практика, която небрежно, дори автоматично се използва от повечето кулинарни писатели – моя милост също е редовен извършител. Тя обаче сякаш е точно на място, когато става дума за ханойското фо.
Някои неща не остаряват. Те са просто класика. Никога не спирате да ги оценяване. Ентусиазмът ви може да намалее съвсем, съвсем малко, но винаги се връщате. Било то „Let It Bleed“ на Rolling Stones или секс на задна прашка, хубавото си е хубаво.
Ако сте на двайсет и две, здрави и жадни за пътешествия и знания, горещо ви приканвам да пътувате – колкото е възможно по-далеч и колкото се може повече. Спете на земята, ако трябва. Наблюдавайте как живеят, ядат и готвят другите хора. Учете се от тях, където и да отидете.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Все още кърваво”