9789542721536

Принцеса на пепелта

14.90 лв.

Страници: 384
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

ISBN: 9789542721536 Категории: ,
Издател: Егмонт
Номер: 16887

Описание на продукта:

„Принцеса на пепелта” е епично фентъзи на Лаура Себастиън. Една безмилостно жестока история за момиче, което трябва да се пребори, за да си вземе трона обратно..

Теодосия е едва шестгодишна, когато страната й е превзета. Майка й, Кралицата на пламъка и яростта, е убита пред очите й. На този ден императорът коронясва Теодосия със срамна титла – Принцеса на пепелта.

Десет години Теодосия, наричана Тора, чака мига, в който отново ще бъде свободна. Преструва се на празноглава и наивна, за да избегне бруталните наказания. Потиска всички свои мисли освен една: „Прави императора щастлив и ще бъдеш в безопасност!“… до нощта, в която той я принуждава да екзекутира последната си надежда за спасение.

Твърде дълго Принцесата на пепелта гледа земята си плячкосана, а хората си – поробени. Но сега е време всичко да приключи.

„Разбира се, че е един от най-обсъжданите тийн романи това лято.. Загадъчно пленителен, който няма да може да оставите!”
Bustle

„Емоцинионално трудна, спираща дъха поредица.”
Booklist


Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 9 юни 2018. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Принцеса на пепелта”