Четем Стивън Кинг

16.00 лв.

Страници: 240
Корица: Мека
Език: Български
Година:2018

Код: 9789544093846 Категория: Номер: 16319

Описание

От първа ръка за живота и творчеството на Стивън Кинг! Писатели, режисьори и сценаристи разказват за преживяването да се докоснеш до света на Краля на хоръра.

В книгата може да проследите:

1.Откъси от „изчезнали“ текстове на Кинг и от непубликувани негови творби.
2.Как романите на Стивън Кинг се превръщат в кинематографични шедьоври.
3.Пътуване в Средния свят на Стрелеца.

Те са вманиачени по него. Обожават го. Учат се от него. Следят всичките му изяви. Колекционират всички издания на творбите му. Пишат сценарии по книгите му. Режисират ги. Те са белетристите Клайв Баркър, Стюарт О`Нан, Ричард Чизмар, Кевин Кюгли, Бев Винсънт и Джак Кечъм, изследователите на Кинг Робин Фърт и Роки Ууд, режисьорите Франк Дарабонт и Мик Гарис, Майкъл Колингс, Джъстин Брукс, Ханс-Оке Лиля…
Всеки от тях има своя гледна точка към творчеството на Краля, обединява ги голямата благодарност, че са били допуснати в неговия свят.
Ще прочетем откъси от „изгубени“ произведения на Кинг и от неиздавани негови творби, ще пътуваме в Средния свят на Стрелеца, ще проследим как романите на Краля се превръщат във филми… или пък не.
Ще получим отговор на въпроса какво е мястото на любовта, секса и брака в света на Кинг и как се живее в паяжина от загадки…
Безценна колекция от размисли, впечатления и преживявания, събрана и подредена от автора на хоръри Брайън Джеймс Фрийман.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Четем Стивън Кинг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.