bts-vyzhodyt-na-bangtan-egmont-9789542722281

BTS – Възходът на Бангтан

12.90 лв.

Страници: 96 цветни
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018

ISBN: 9789542722281 Категории: ,
Издател: Егмонт
Номер: 18855

Описание на продукта:

„Ако накарате повече американци да споменат поне един корейски изпълнител, шансовете да споменат BTS са големи. Напоследък музиката на Bangtan Sonyeondan превзема света, а 2017 е годината, през която групата пробива на прословутия конкурентен американски пазар.

Седемчленната корейска група се изявява по време на Американските музикални награди през ноември – първото в историята на наградите кей-попизпълнение. Момчетата гостуват също и в „Шоуто на Елън“ и при Джим Кимъл, като предизвикват онлайн истерия и създаването на множество клипчета от преданите им фенвове, чийто брои поистоянно нараства“

Сп. Форбс, 27 март 2018

Тази книга е задължителен елемент от колекцията на всеки член на ARMY или по-нов фен на бандата. Тя побира всичко любимо относно BTS и с помощта на безброй снимки представя тяхното невероятно приключение (и ролята на ARMY в него).
Неофициалната биография на BTS разказва историята на бандата и тяхната „армия“, на която се дължи изстрелването им до върха на музикалните класации по целия свят. „Възходът на Бангтан“ разказва историята за събирането на Ар Ем, Джей-Хоуп, Шуга, Джимин, Ви, Джин и Чонгкук и техния невероятен поход към славата – от самото начало в Източна Азия до господството им по света. Ако обичаш BTS и всичко относно кей-попа, значи тази книга е точно за теб!

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “BTS – Възходът на Бангтан”