bruce_dickinson-bio-avtobiografia-kniga-za-kakvo-sluji-tozi-buton-ciela-korica-cena

Брус Дикинсън – Автобиография – За какво служи този бутон

25.00 лв.

 Страници: 392
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2018
ISBN: 9789542825289 Категория:
Издател: Сиела
Номер: 15349

Описание на продукта:

„Автобиография – За какво служи този бутон” – в биографичната книга Брус Дикинсън говори за детството си, за годините с Iron Maiden, концертите и разделите, за своята страст към фехтовката и към авиацията, за борбата си с рака и за редицата случаи, в които едва не е загубил живота си.
Книгата излиза с твърди корици и с корицата, с която излиза и на английски език.
В момента е на първо място в категория рок и хеви метъл музикални биографии.
Чудесен начин да се запознаете с живота на Брус Дикинсън преди предстоящия концерт на Iron Maiden на фестивала Hills of Rock в Пловдив на 22 юли.

Смели, честни, интелигентни и много забавни, мемоарите на Брус Дикинсън предлагат на феновете един прозорец към неговия личен живот, към неговото сърце.
В своята книга вокалистът на Iron Maiden говори за трудното си детство и сблъсъците с британската образователна система и насилието в нея, за своите планове да стане военен, за страстта си към фехтовката, авиацията, бирата, ужасите, писането, киното и, разбира се, хеви метъла. Брус Дикинсън разказва за понякога трудните си отношения с бандата, за сблъсъците на огромни егота в света на рока и метъла, за раздялата му с Maiden и завръщането му при тях, за създаването на култови хитове като The Number of the Beast, а също и за многобройните случаи, в които е рискувал живота си – в авиационни инциденти, заради странни прищевки и дори заради желанието му да изнесе концерт в Сараево по време на бойни действия.
Автобиографията на Брус Дикинсън е много лична, откровена и с едно блестящо и типично британско чувство за хумор потапя читателя в света на хеви метъла.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Брус Дикинсън – Автобиография – За какво служи този бутон”