Преглед на количката „Енциклопедия на билколечението“ е добавен във вашата количка.
OSHO_Meditation_for_busy_people

Медитация за заети хора

15.00 лв.

Страници:  136
Корица: Мека
Език: Български
Година: 2017

ISBN: 9786199066140 Категория:
Автор: Ошо
Издател: Сините птици
Номер: 13545

Описание на продукта:

Стратегии за побеждаване на страха за хора, които нямат време да медитират

Медитация за заети хора предлага лесни стратегии за намаляване на напрежението, снижаване на хроничния стрес, бързо отпускане и успокояване.

Никой не се нуждае от медитация повече от хората, които нямат време да медитират. Заетите хора може да са опитали медитация, но да са се отказали, тъй като им се е сторило трудно да я интегрират в трескав начин на живот.

Повечето традиционни техники за медитация са развити преди хиляди години за хора, които са живели съвсем различен начин на живот в сравнение с днешния. Малцина могат просто да седнат и да се отпуснат. Медитация за заети хора е пълна с методи, които могат да се интегрират в ежедневието. Сутрешното пътуване до работата се превръща в центриращо упражнение, а уличните градски шумове извън прозореца на апартамента се превръщат в подкрепа при намиране на тихото пространство вътре в нас, вместо в отвличане на вниманието. Застъпени са както активни, така и пасивни медитативни техники, а целта на всички тях е да се научи практикуващият как да намира спокойствието в бурята на всекидневния живот.

Много методи са специално разработени така, че да бъдат интегрирани в ежедневната рутина на читателя, за да може той да се справи дори и в най-изтощителния си ден, с едно отношение на отпуснато спокойствие и игривост.

Meditation, Mindfulness, Personal Growth/Psychology, Health, Body, Mind & Spirit

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Медитация за заети хора”